"Jeta shëtit nëpër ëndrra"....poezi nga Iliriana Sulkuqi


"JETA SHËTIT NËPËR ËNDRRA"

Iliriana Sulkuqi boton vëllimin e ri poetik në afro 300 faqe me titull "Jeta shëtit nëpër ëndrra". Është kënaqësi të kesh një libër të tillë në dorë, një botë me mendime e emocione të thella, për njerëzit, natyrën, dashurinë, fëmijët e lulet, vendlindjen e gjithçka që e rrethon në jetën e saj në mes të dy dashurive të mëdha, Shqipërisë dhe Amerikës.

Pantheon Info
18 gusht 2016